Показвате повече уважение и честност към приятелите и групите от хора , с които си взаимодействате. Може да реализирате ваш проект, мечта, самостоятелно или с подкрепа на приятели.

Хубав момент за интелектуални, духовни, иновативни, новаторски начинания. Посещения на различни групи, събрания и клубове. Ясно формирате своите мисли, добре говорите и пишете. Имате интерес към различни приятелски кръгове, общества и съюзи, места на които тече интензивен обмен на идеи и взаимни интелектуални интереси.

Има предпоставка да сбъднете някои от своите желания, мечти и надежди. Давате повече стойност на комфорта и изтънчения начин на живот. Имате силен естетически усет и много оригинални идеи. Човек е страстен, пали се бързо и бързо изгаря в пламъка на любовта.

Импулсивни сте, имате влечение към авантюрите и желаете да поемете повече риск. Конкуренцията и състезанията са с по-голяма значимост и провокират силно желание за успех на всяка цена. Ако сега ви предстоят по-големи инвестиции и разходи, желателно е добре да премислите и да предприемете действие след периода на ретроградност на Марс и Меркурий (след 18-ти Януари 2023г.), тъй като са възможни необмислени големи покупки, неоправдан риск, лоши вложения или хазартни загуби.

Хороскоп ПодаръкХороскоп Подарък
Зодия Водолей - Месечен хороскоп
Зодия Водолей - Месечен хороскоп

Зодия Водолей - Месечен хороскоп - Декември 2022г.

Водолей - Месечен Хороскоп Декември 2022