ВОДОЛЕЙ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

Астрологична прогноза - Водолей 2022г.

Божидар Ръсовски

1/5/2022

Астрологична прогноза - Водолей 2022г.
Астрологична прогноза - Водолей 2022г.

Астрологична прогноза - Водолей 2022г.

♒ ВОДОЛЕЙ:

Тази година ще занимава вниманието ви с положението ви в обществото, постиженията, признанията и наградите, работодатели, шефове или властимащи, амбициите, кариерата, родителите, семейството и дома.

Избягвайте необходимостта да контролирате всичко и всички, защото в желанието си да бъдете отговорни за ситуации в живота на другите хора, без никой да ви е молил за това, по неподходящ начин си присвоявате отговорностите на тези хора.

Не се опитвайте да скриете или потиснете чувствата си, признавайте несигурността си, когато присъства.

Възможността да се грижите за околните, физически, духовно или емоционално, ще ви носи голямо удоволствие.

Прекалено се влияете от мнението на средата, в която се намирате, зависими сте от нея и трудно устоявате на предложения, които излизат от групата. Ще имате идеалистичен поглед и често ще се трогвате от несправедливостта в обществото. Благоприятни са контактите с деца.

Ограничение, недостиг на сили, липса на активност и свиване на сферите на действие. Често възникват принудителни и сериозни ограничения на активността на човек, озовавате се в ситуации, в които нищо не може да се направи. Но също е възможно човек сам да реши да работи усилено в определена посока, като държи високо ниво на организация и дисциплина. Намалява контактите, ограничава разнообразието на видовете дейност и започва упорита работа в една сфера.

Може да очаквате, както подобряване в здравословен план, така и във финансовото ви положение. Възможност да се изкарат допълнителни средства или събитие, което може да подобри материалното ви положение. Възможно е да има не само материална, но и морална оценка. Човек чувства, че е постигнал нещо, може да получи степени, звания или желани длъжности.

*Ако сте прочели тази прогноза, съобразявайки я с вашия зодиакален знак, може да прочетете прогнозата и за знака на вашия асцендент. Ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2022г. ОБЩИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ГОДИНАТА И ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК

Годишен хороскоп за 2022г.Годишен хороскоп за 2022г.
РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

19 ДЕКЕМВРИ 2021г. - 29 ЯНУАРИ 2022г. - АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Ретроградна Венера 2021 - 2022г.Ретроградна Венера 2021 - 2022г.