АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ

Какво да очакваме през Април?

Божидар Ръсовски

4/1/2023

Астрологична прогноза Април 2023г.
Астрологична прогноза Април 2023г.

Астрологична прогноза - Април 2023г.

Общи тенденции през месец Април

Новолунието с по-голямо влияние върху месеца е в зодиакалния знак Овен. Светът изглежда необичайно интересен и нов. Усвояването на околната реалност ще провокира към повече действие. Новолунието ще придава импулсивност, много повече свобода в поведението, може дори да прави хората нахални и напористи.

Кара ги да драматизират, да усилват преживяванията си, да демонстрират много повече, отколкото усещат отвътре. Те ще изразяват чувствата си директно и пламенно. Усещат, че трябва да разчитат на себе си, имат нужда от самостоятелност и уважение на тяхното право.

Не очаквайте някой друг да ви подтикне към действие. Развивайте своята индивидуалност и следвайте повелите на сърцето си, вместо да се опитвате да бъдете като другите за да ви харесат. Не се стремете да избягвате емоциите, които изпитвате и не бъдете равнодушни. Не се стремете да избягвате споровете. Не се отдавайте на прекалена мечтателност и не пренебрегвайте онова, което наистина се случва. Не е необходимо да се сдобиете с още и още информация, преди да предприемете действия. Бъдете самоуверени вярвайте, че можете да постигнете всичко и не се страхувайте да поемете риск. Развивайте повече волята и желанието да бъдете в центъра на вниманието. Приемайте живота като игра, изпитвайте радост от него, забавлявайте се.

От 03-ти Април Меркурий ще се движи в Телец. Това дава възможност за проява на практичност, трудолюбие, работа с конкретен материал. Човек е по-избирателен и предпазлив в контактите си, движи се в по-тясна среда. Но когато комуникира, добре усеща езика на събеседника и лесно намира конкретни и точни думи, които най-добре отговарят на възприятието на човека отсреща.

Меркурий ще бъде ретрограден в Телец в периода 21-ви Април ÷ 15-ти Май на 2023г.. Периодът не е подходящ за започване на нови проекти или взаимоотношения, купуване на кола, както и всякаква техника като мобилни телефони, компютри, телевизори и пр. Също така подписване на договори или важни документи, смяна на работа или започване на нова.

Меркурий преминава в директно движение от 15-ти Май, но е препоръчително да изчакате поне до 17-ти преди предприемете действия свързани с подписване на важни документи, закупуване на всякаква техника, започване на нови взаимоотношения или смяна на работа.

До 11-ти Април, Венера ще се движи в Телец. Това дава повече ориентация към комфорт, хармония и удоволствия. Подходящ момент за проява на естетически вкус, разкрасяване на дома или работното място, декориране, закупуване на нови дрехи, както и всякакви разкрасяващи процедури.

От 11-ти Април до края на месеца Венера се намира в Близнаци. Това предразполага към повече общуване и желание за знание. Възможно е възникването на много емоционални връзки, но както хората лесно се сближават, така може и лесно да се разделят в този период.

През целия месец Марс ще бъде в зодиакалния знак Рак. Тук често, хората не са наясно с това, което желаят. Основният мотив за действие ще бъде семейството. По-трудно ще се започва всяко дело, освен, ако не е свързано с личен интерес или с близки хора. Може да се чувствате по-зависими от обстановката, обкръжението или средата, в която се намирате.

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2023

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ПРЕЗ 2023 ? ТЕНДЕНЦИИ. ПРОГНОЗИ. ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Астрологична прогноза за 2023г.Астрологична прогноза за 2023г.
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ТелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Телец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - БлизнациМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Близнаци
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РакМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Рак
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ЛъвМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Лъв
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ДеваМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Дева
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВезниМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Везни
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СкорпионМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Скорпион
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СтрелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Стрелец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - КозирогМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Козирог
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВодолейМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Водолей
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РибиМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Риби
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ОвенМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Овен