АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

Какво да очакваме през Декември?

Божидар Ръсовски

12/1/2022

Астрологична прогноза Декември 2022г.
Астрологична прогноза Декември 2022г.

Астрологична прогноза - Декември 2022г.

Общи тенденции през месец Декември

Новолунието в Стрелец, предхождащо месеца, дава стремеж към съвършенство чрез експанзия и разширяване на мирогледа, глобално мислене и философски поглед върху живота. Присъства и изострено чувство за собствена значимост. Не желаете действията ви да бъдат ограничавани. Любознателни сте и обичате да предавате личния си опит.

Има възможност, при концентрация на силите към конкретна цел, да постигнете успех и положение в областта , в която инвестирате усилията си. Способни сте на решителни действия и риск, но само, ако има перспектива да бъдете забелязани и оценени. Ще бъдете с повишен оптимизъм и няма да имате желание да се затваряте в себе си. Притежавате силно чувство за независимост и ще търсите повече самостоятелност.

През Декември стремежите ви трябва да бъдат към проява на повече търпение, вяра в себе си, прекарване на определено време сами и сред природата. Осланяне на интуицията, директна комуникация, освободена от цензуриране и желание да се говори от позицията на висшата осъзнатост. Бъдете по-спонтанни, развивайте чувството си за свобода и желание за приключения. Избягвайте моменти на нерешителност и безкрайно търсене на нова и нова информация. Бъдете директни, а не се стремете винаги да казвате онова, което другите искат да чуят, за да се съгласят с вас. Вярата и действията от позицията на собствената ви истина ще ви донесе цялостност и спокойствието на ума, от които се нуждаете.

Меркурий ще се движи в Козирог от последните минути на 06-ти Декември. Това ще подсилва интереса към миналото, към фундаменталните знания и авторитети. По-лесно ще се доверявате на дадена информация, ако тя идва от авторитетен за вас източник. По-добре ще приемате информация от книги, от колкото в диалог.

От 10-ти Декември Венера ще се намира в знак Козирог. Зад външната си сдържаност ще криете дълбок темперамент и емоционалност. Предпазливо се завързват запознанства и се влиза в по-сериозни отношения. По-трудно се разкриват чувствата ви и формалното и дори студено държание ще прикриват несигурността ви.

Марс продължава да се движи ретроградно в Близнаци през целия месец. Опитайте се да бъдете по-сдържани в периода и да не влизате в конфликтни ситуации, премисляйте добре нещата преди да реагирате остро в различни ситуации. Пазете се повече от инциденти и травми, особено свързани със спорт.

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
ПОДАРИ ХОРОСКОП

НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.

Хороскоп подаръкХороскоп подарък
Месечен хороскоп Декември 2022г. - ТелецМесечен хороскоп Декември 2022г. - Телец
Месечен хороскоп Декември 2022г. - БлизнациМесечен хороскоп Декември 2022г. - Близнаци
Месечен хороскоп Декември 2022г. - РакМесечен хороскоп Декември 2022г. - Рак
Месечен хороскоп Декември 2022г. - ЛъвМесечен хороскоп Декември 2022г. - Лъв
Месечен хороскоп Декември 2022г. - ДеваМесечен хороскоп Декември 2022г. - Дева
Месечен хороскоп Декември 2022г. - ВезниМесечен хороскоп Декември 2022г. - Везни
Месечен хороскоп Декември 2022г. - СкорпионМесечен хороскоп Декември 2022г. - Скорпион
Месечен хороскоп Декември 2022г. - СтрелецМесечен хороскоп Декември 2022г. - Стрелец
Месечен хороскоп Декември 2022г. - КозирогМесечен хороскоп Декември 2022г. - Козирог
Месечен хороскоп Декември 2022г. - ВодолейМесечен хороскоп Декември 2022г. - Водолей
Месечен хороскоп Декември 2022г. - РибиМесечен хороскоп Декември 2022г. - Риби
Месечен хороскоп Декември 2022г. - ОвенМесечен хороскоп Декември 2022г. - Овен