АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

Какво да очакваме през Декември?

Божидар Ръсовски

12/1/2023

Астрологична прогноза Декември 2023г.
Астрологична прогноза Декември 2023г.

Астрологична прогноза - Декември 2023г.

Общи тенденции през месец Декември

Новолунието в Стрелец на 13-ти Декември, дава стремеж към съвършенство чрез експанзия и разширяване на мирогледа, глобално мислене и философски поглед върху живота. Присъства и изострено чувство за собствена значимост. Не желаете действията ви да бъдат ограничавани. Любознателни сте и обичате да предавате личния си опит.

Има възможност, при концентрация на силите към конкретна цел, да постигнете успех и положение в областта , в която инвестирате усилията си. Способни сте на решителни действия и риск, но само, ако има перспектива да бъдете забелязани и оценени. Ще бъдете с повишен оптимизъм и няма да имате желание да се затваряте в себе си. Притежавате силно чувство за независимост и ще търсите повече самостоятелност.

Сега е момента да се освободите от пристрастеността ви към удобството, прекалената склонност към натрупване и желанието да притежаваш. Намалете упоритостта си, съпротивата си към промяна и нежеланието да се вслушвате в чуждите мнения. Имате възможност да навиците ви, свързани с това непрекъснато да правите нещата по един и същ начин, често най-трудният и да осъзнаете, че има и друг, по-лесен. Развивайте самодисциплина и изберете конструктивната промяна. Освободете се от ненужните вещи и всичко, което води до застой и липса на енергия. Наслаждавайте се на високорискови ситуации, които ви карат да се чувствате живи и на нещата, без да е необходимо да ги притежавате. Приемайте подкрепа от другите, под формата на идеи, пари или възможности.

Меркурий ще се движи в Козирог от през по-голямата част от месеца. Това ще подсилва интереса към миналото, към фундаменталните знания и авторитети. По-лесно ще се доверявате на дадена информация, ако тя идва от авторитетен за вас източник. По-добре ще приемате информация от книги, от колкото в диалог.

В периода 13-ти Декември до 02-ри Януари на 2024г. Меркурий ще бъде ретрограден в Козирог и Стрелец. Периодът не е подходящ за започване на нови проекти или взаимоотношения, купуване на кола, както и всякаква техника като мобилни телефони, компютри, телевизори и пр. Също така подписване на договори или важни документи, смяна на работа или започване на нова.

Венера ще се намира в Скорпион, почти през целия месец. Това положение се отличава с дълбоки привързаности, но емоционалните състояния на човек могат да бъдат в двете крайности, силно обича и силно мрази. При възникване на нови отношения привързаността може да бъде много силна, но това също би могло да доведе до по-голяма ревност и мнителност.

През целият месец Марс се движи в знака Стрелец и това засилва нуждата от нови приключения, желанието да се научи нещо ново и проявяването на физическа и интелектуална независимост. Прилив на ентусиазъм, въодушевление и повишено чувство за собствено достойнство.

В периода 25-ти Декември – 05-ти Януари 2024г., Юпитер ще бъде в своята статична фаза. Това ще се прояви като липса на възможност или желание да се предприеме действие, статичност, застинали ценности и възгледи, проблеми в социалната адаптация. Може и да има голямо желание за социален успех, но ще липсва пластичност в общественото пространство. Възможна е ситуация, когато потенциалът на дадено начинание е изчерпан, а човек продължава да се движи към недостижимата цел.

Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ОвенМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Овен
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВезниМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Везни
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ТелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Телец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СкорпионМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Скорпион
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - БлизнациМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Близнаци
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СтрелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Стрелец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РакМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Рак
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - КозирогМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Козирог
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ЛъвМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Лъв
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВодолейМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Водолей
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ДеваМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Дева
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РибиМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Риби

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
ПОДАРИ ХОРОСКОП

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.

Астрологични услугиАстрологични услуги
Подари хороскопПодари хороскоп