АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Какво да очакваме през Февруари?

Божидар Ръсовски

2/1/2023

Астрологична прогноза Февруари 2023г.
Астрологична прогноза Февруари 2023г.

Астрологична прогноза - Февруари 2023г.

Общи тенденции през месец Февруари

Повече оптимизъм и желание за промени пред стабилност носи пълнолунието във Водолей, предхождащо месец Февруари. Възникват възможности да се работи в колектив и да се вижда уникалното във всеки човек, да се уважава всяка една личност. По-трудно ще бъде подчиняването на определена йерархия, тъй като импулсът ще идва повече отвътре, отколкото от самата структура.

Колективното решение ще бъде много по-важно от личното. По-голямо желание обстановката да се промени според разбиранията на човек. Интересите ще бъдат насочени към тайнственото и неизвестното. Бъдещето може да изглежда по-реално от настоящето. Възгледите и убежденията си ще отстоявате умело, логично и аргументирано. Бъдете по-общителни, дружелюбни и самоотвержени.

В месец Февруари голямо от голямо значение ще бъдат съдружията, умението да си сътрудничим, в името на една обща цел, партньорствата в личен план, явните врагове и противници, индивидуалността, темперамента и привлекателността ни за другите хора. Необходимо е през този месец да се научим да се свързваме, по правилен начин с другите, без да проявяваме егоизъм. Да изграждаме сътрудничество на базата на споделяне, дипломатичност, такт, осъзнаване на чуждите нужди и умението да се поставяме на мястото на другия, за да разбираме по-добре мотивите и подбудите за неговите действия. Да се стремим да проявяваме безразличие на това как околните гледат на нас. Всяка дейност, която е с поддържаща роля, е препоръчителна.

Меркурий ще се движи в Козирог до 11-ти Февруари. Това ще подсилва интереса към миналото, към фундаменталните знания и авторитети. По-лесно ще се доверявате на дадена информация, ако тя идва от авторитетен за вас източник. По-добре ще приемате информация от книги, от колкото в диалог.

След 11-ти Февруари до края на месеца Меркурий ще премине във Водолей и ще се засили желанието за общуване с приятели, в колектив. Използвайте вашия нестандартен подход, рационалност и изобретателност и ще можете успешно да започнете нови проекти или да подновите започнати в сфери, свързани с електроника, програмиране, астрономия, астрология или друга интелектуална работа.

По-голяма привързаност и влюбчивост са възможни до 20 Февруари, когато Венера ще се намира в зодиакалния знак Риби. Нужда от дълбок сърдечен контакт и пълното разтваряне в мислите и чувствата на партньора. В този период настъпва вътрешна борба между духовната и земната любов, присъстват идеалистични стремежи и склонност да се върви по пътя на най-малкото съпротивление.

От 20-ти Февруари, Венера влиза в знака Овен, което кара чувствата да възникват мигновено и дава по-голяма емоционалност и влюбчивост. Ще се проявяват себелюбието и чувството за собствено достойнство, което може да води до по-голяма обидчивост в определени ситуации. Чувствата ще се изразяват демонстративно в този период.

Марс ще се намира в Близнаци през целия месец, което изостря желанието за повече общуване и увеличава разностранните интереси на хората, което често пречи да съсредоточат усилията си върху едно нещо и да градят дългосрочни планове. Безкрайно любознателният начин на взаимодействие със света постоянно ще пребивава в търсене на взаимовръзки между идеи, хора и преживявания.

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2023

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ПРЕЗ 2023 ? ТЕНДЕНЦИИ. ПРОГНОЗИ. ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Астрологична прогноза за 2023г.Астрологична прогноза за 2023г.
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ТелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Телец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - БлизнациМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Близнаци
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РакМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Рак
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ЛъвМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Лъв
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ДеваМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Дева
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВезниМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Везни
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СкорпионМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Скорпион
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СтрелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Стрелец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - КозирогМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Козирог
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВодолейМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Водолей
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РибиМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Риби
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ОвенМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Овен