АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ МАЙ

Какво да очакваме през Май?

Божидар Ръсовски

5/1/2023

Астрологична прогноза Май 2023г.
Астрологична прогноза Май 2023г.

Астрологична прогноза - Май 2023г.

Общи тенденции през месец Май

Раждането на новата луна, преди настъпващия месец, е в зодиакалния знак Овен. Светът изглежда необичайно интересен и нов. Усвояването на околната реалност ще провокира към повече действие. Новолунието ще придава импулсивност, много повече свобода в поведението, може дори да прави хората нахални и напористи.

Кара ги да драматизират, да усилват преживяванията си, да демонстрират много повече, отколкото усещат отвътре. Те ще изразяват чувствата си директно и пламенно. Усещат, че трябва да разчитат на себе си, имат нужда от самостоятелност и уважение на тяхното право.

Избягвайте да вършите неща, само за да спечелите уважението или възхищението на другите. Да вършите онова, което е приемливо според обществото, а не да бъдете изцяло искрени в действията си. Потискайте поривите да поемате отговорност, без да разбирате добре ситуацията и необходимостта да контролирате всичко и всички.

Не смятайте, че нещата трябва да бъдат трудни, за да бъдат важни. Не се чувствайте изцяло отговорни за всичко. Старайте се за забелязвате и признавате чувствата си, окуражавайте и подкрепяйте другите. Приемайте слабостите и променливите настроения на другите, без да ги осъждате. Разкривайте честно чувствата си и причините за вашата несигурност. Проявявайте повече съчувствие и смирение и изграждайте собствените си основи и сигурност.

До 15-ти Май на 2023г. Меркурий ще бъде ретрограден в Телец. Периодът не е подходящ за започване на нови проекти или взаимоотношения, купуване на кола, както и всякаква техника като мобилни телефони, компютри, телевизори и пр. Също така подписване на договори или важни документи, смяна на работа или започване на нова

Меркурий преминава в директно движение от 15-ти Май, но е препоръчително да изчакате поне до 17-ти преди предприемете действия свързани с подписване на важни документи, закупуване на всякаква техника, започване на нови взаимоотношения или смяна на работа.

Повече чувствителност и емоционалност може да се прояви след 07-ми Май, когато Венера се придвижва в Рак. Обвързаните ще търсят сърдечност и внимание от партньора и ще реагират на всякаква промяна в настроенията на своята половинка.

В по-голямата част на месец Май, Марс ще бъде в зодиакалния знак Рак. Тук често, хората не са наясно с това, което желаят. Основният мотив за действие ще бъде семейството. По-трудно ще се започва всяко дело, освен, ако не е свързано с личен интерес или с близки хора. Може да се чувствате по-зависими от обстановката, обкръжението или средата, в която се намирате.

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2023

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ПРЕЗ 2023 ? ТЕНДЕНЦИИ. ПРОГНОЗИ. ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Астрологична прогноза за 2023г.Астрологична прогноза за 2023г.
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ТелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Телец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - БлизнациМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Близнаци
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РакМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Рак
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ЛъвМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Лъв
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ДеваМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Дева
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВезниМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Везни
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СкорпионМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Скорпион
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СтрелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Стрелец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - КозирогМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Козирог
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВодолейМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Водолей
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РибиМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Риби
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ОвенМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Овен