АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ МАЙ

Какво да очакваме през Май?

Божидар Ръсовски

5/1/2024

Астрологична прогноза Май 2024г.
Астрологична прогноза Май 2024г.

Астрологична прогноза - Май 2024г.

Общи тенденции през месец Май

Новолунието в Телец (08-ми Май) ще придава обаяние, дипломатичност, жизнелюбие и доброжелателност в общуването. Това е фаза на енергията. Тя е необходима за извършването на всяка дейност - умствена, емоционална, физическа, както и за всякакво движение, ръст и съзидателно действие.

Ще се проявяват повече мекота и грижовност. Хората ще търсят комфорт и удобството под всякаква форма. Ще има по-силно притегляне към скъпите и красиви вещи, към удоволствията и приятните страни на живота. Ще има проява на повече сдържаност и търпение. Темите свързани с увеличаване на доходите, спестявания и инвестиции ще бъдат водещи.

През този месец се стремете да се освободите от предразсъдъците към настоящите ситуации на основата на минал опит. Избягвайте необходимостта да бъдете винаги прави, не бъдете самодоволни или надменни. Безгрижната спонтанност и поемането по краткия път няма да ви донесат добри резултати, както и приемането, че другите знаят „къде се намират“. Развивайте здравословно любопитство, задавайте въпроси, за да разберете какво мислят другите, вместо да мислите, че знаете какво казват без да се вслушвате в думите им. Бъдете отворени към нови идеи и преживявания и търсете фактологична информация преди вземане на решение. Използвайте повече логика и такт и се опитвайте да имате поглед върху двете страни на всяка ситуация.

Меркурий ще се движи (вече директно) в Овен до 15-ти Май. Това изостря изследователските интереси, способността за концентриране върху един предмет, часове наред да се стои над книга или някакво занятие. Възможността да се изследва даден материал целенасочено, спомага да се постигнат много високи резултати. Необходими са силни аргументи, за да отстъпи човек от своите убеждения.

От 15-ти Май Меркурий ще се движи в Телец. Това дава възможност за проява на практичност, трудолюбие, работа с конкретен материал. Човек е по-избирателен и предпазлив в контактите си, движи се в по-тясна среда. Но когато комуникира, добре усеща езика на събеседника и лесно намира конкретни и точни думи, които най-добре отговарят на възприятието на човека отсреща.

До 23-ти Май Венера ще се движи в Телец. Това дава повече ориентация към комфорт, хармония и удоволствия. Подходящ момент за проява на естетически вкус, разкрасяване на дома или работното място, декориране, закупуване на нови дрехи, както и всякакви разкрасяващи процедури.

От 23-ти Май Венера ще се намира в Близнаци. Това предразполага към повече общуване и желание за знание. Възможно е възникването на много емоционални връзки, но както хората лесно се сближават, така може и лесно да се разделят в този период.

Марс се намира знака Овен, на който е и управител и ще остане в този знак през по-голямата част от месеца. Позицията на тази планета тук ще дава всепоглъщащо желание да се действа бързо и да се получават мигновени резултати. Повече енергия и по-силна проява на самостоятелност, решителност, импулсивност и силна воля. Проява на лидерски качества и нежелание да се работи под нечие ръководство. Препоръчително е тази енергия да бъде вложена в спортни занимания или проекти свързани с работа, за да не се проявява конфликтно през месеца.

Плутон продължава да се намира в своята стационарна фаза от директно към ретроградно движение до 17-ти Май. Тук ситуациите са свързани с проява на силна воля и емоции. Мощ и сила, власт, възраждане, колективна воля, трансформация, смърт на старата форма и раждане на новата. При засягане на важни точки в личния хороскоп, това създава впечатление в човека, че действа висша, непреодолима сила.

Месечен хороскоп - ОвенМесечен хороскоп - Овен
Месечен хороскоп- ВезниМесечен хороскоп- Везни
Месечен хороскоп - ТелецМесечен хороскоп - Телец
Месечен хороскоп - СкорпионМесечен хороскоп - Скорпион
Месечен хороскоп - БлизнациМесечен хороскоп - Близнаци
Месечен хороскоп - СтрелецМесечен хороскоп - Стрелец
Месечен хороскоп - РакМесечен хороскоп - Рак
Месечен хороскоп - КозирогМесечен хороскоп - Козирог
Месечен хороскоп - ЛъвМесечен хороскоп - Лъв
Месечен хороскоп - ВодолейМесечен хороскоп - Водолей
Месечен хороскоп - ДеваМесечен хороскоп - Дева
Месечен хороскоп - РибиМесечен хороскоп - Риби

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

ИСТОРИЯ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ АРТЕФАКТИ В НАШАТА ИСТОРИЯ

Астрологични услугиАстрологични услуги
Розетата от ПлискаРозетата от Плиска