АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ МАРТ

Какво да очакваме през Март?

Божидар Ръсовски

3/1/2023

Астрологична прогноза Март 2023г.
Астрологична прогноза Март 2023г.

Астрологична прогноза - Март 2023г.

Общи тенденции през месец Март

Новолунието в Риби, което ще влияе силно на месеца, може да се проявява по двойнствен начин. От една страна ще присъства желанието да се жертваме на другите, а понякога ще липсва яснота защо постъпваме по определен начин. Вътрешният свят, често може да изглежда по-реален от външния.

Доверявайте се повече на интуицията, която сега ви показва правилната посока към успеха. Периода е добър за хора, които имат творчески занимания и слабост към изкуствата. При някои е възможна по-висока чувствителност и честа смяна на настроението, което ще се влияе от средата, в която попадате. Бъдете внимателни с обещанията, които давате, защото е много вероятно да не ги изпълните след това, тъй като може да се окаже, че нямате нито време, нито сили за това.

През Март качествата, благоприятни за проява са свързани съпричастност с другите, внасяне на ред в живота, създаване на режим, проява на състрадание, скромност, анализиране и категоризиране. Не се съмнявайте в себе си. Съсредоточете се върху живота тук и сега, старайте се да имате поведение, с което да бъдете в услуга на другите и поемайте рискове, преодолявайки страховете си. Старайте се да забелязвате и оценявате подробностите във всичко, което правите. По този начин ще придобивате по-голяма самоувереност чрез опита, който трупате. Не търсете окуражаване от външна среда, а се старайте да погледнете вътре в себе си, където ще откриете какво поведение трябва да си изградите, за да се изпълните с положителна енергия и да се сдобиете с цел.

От 3-ти Март Меркурий ще се движи в Риби. Това дава обаятелност, добра памет и контактност, но дългото общуване може да действа изморително. Когато изразява себе си, човек често е субективен. Интуицията ще допълва възможността, основавайки се на една или две идеи, на няколко факта или върху собствен опит, да се правят глобални изводи.

На 19-ти Март Меркурий ще премине в Овен. Това изостря изследователските интереси, способността за концентриране върху един предмет, часове наред да се стои над книга или някакво занятие. Възможността да се изследва даден материал целенасочено, спомага да се постигнат много високи резултати. Необходими са силни аргументи, за да отстъпи човек от своите убеждения.

До 17-ти Март, Венера ще преминава през знака Овен, което кара чувствата да възникват мигновено и дава по-голяма емоционалност и влюбчивост. Ще се проявяват себелюбието и чувството за собствено достойнство, което може да води до по-голяма обидчивост в определени ситуации. Чувствата ще се изразяват демонстративно в този период.

След 17-ти, Венера ще се движи в Телец до края на месеца. Това дава повече ориентация към комфорт, хармония и удоволствия. Подходящ момент за проява на естетически вкус, разкрасяване на дома или работното място, декориране, закупуване на нови дрехи, както и всякакви разкрасяващи процедури.

Почти до края на месеца Марс ще се движи в знак Близнаци, което изостря желанието за повече общуване и увеличава разностранните интереси на хората, което често пречи да съсредоточат усилията си върху едно нещо и да градят дългосрочни планове. Безкрайно любознателният начин на взаимодействие със света постоянно ще пребивава в търсене на взаимовръзки между идеи, хора и преживявания.

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2023

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ПРЕЗ 2023 ? ТЕНДЕНЦИИ. ПРОГНОЗИ. ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Астрологична прогноза за 2023г.Астрологична прогноза за 2023г.
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ТелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Телец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - БлизнациМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Близнаци
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РакМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Рак
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ЛъвМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Лъв
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ДеваМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Дева
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВезниМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Везни
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СкорпионМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Скорпион
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СтрелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Стрелец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - КозирогМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Козирог
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВодолейМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Водолей
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РибиМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Риби
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ОвенМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Овен