АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ

Какво да очакваме през Ноември?

Божидар Ръсовски

10/31/2023

Астрологична прогноза Ноември 2023г.
Астрологична прогноза Ноември 2023г.

Астрологична прогноза - Ноември 2023г.

Общи тенденции през месец Ноември

Месец Ноември е предхождан от новолуние във Везни. Това се изразява в по-голяма избирателност в общуването, умение да се правят разумни компромиси, но и силно колебание, породено от възможността да се видят и двете страни на медала, което поражда нерешителност. За много хора ще присъства по-силна неувереност в себе си и поради това, по-голяма готовност да се приема чуждо мнение.

Възможността да се виждат слабите страни на дадена ситуация могат да доведат до пропускане на много добри възможности, поради липса на вяра в успеха на дадено начинание. Проява на консервативност, спазване на традициите и обръщане на много внимание на формалната страна на нещата. Момент за оценяване на постиженията на техниката и удобствата, които тя осигурява.

През Ноември стремежите ви трябва да бъдат към проява на повече търпение, вяра в себе си, прекарване на определено време сами и сред природата. Осланяне на интуицията, директна комуникация, освободена от цензуриране и желание да се говори от позицията на висшата осъзнатост. Бъдете по-спонтанни, развивайте чувството си за свобода и желание за приключения. Избягвайте моменти на нерешителност и безкрайно търсене на нова и нова информация. Бъдете директни, а не се стремете винаги да казвате онова, което другите искат да чуят, за да се съгласят с вас. Вярата и действията от позицията на собствената ви истина ще ви донесе цялостност и спокойствието на ума, от които се нуждаете.

До 10-ти Ноември Меркурий ще се движи в Скорпион. Това е отличен период за изследователска, аналитична работа. Сега може да постигнете голям резултат в желаната от вас сфера, ако задълбочите повърхностните знания, като упорито, педантично и в детайли започнете да проучвате материята, която ви интересува директно от извора.

От 10-ти Ноември Меркурий ще се движи в знака Стрелец, което дава по-голяма избирателност по отношение на информацията. Всичко, което е свързано с поставена цел, се приема лесно и се натрупва като знания, докато останалото, извън интересите и целите на човек, се отхвърля. Фокусът ще бъде върху голямата цел и по-трудно ще се обръща внимание на детайлите.

До 08-ми Ноември Венера ще се движи в Дева. Умът предхожда чувствата в този период. Влизането в контакт, започването на различни връзки и влюбванията могат да се случват лесно. Но това не означава, че чувствата и емоциите участват напълно при възникване на нова връзка или че ще бъдат дълготрайни.

От 08-ми Ноември Венера ще се намира във знак Везни, който също така управлява. Тук тя създава дълбока, сериозна привързаност, въпреки, че често е променлива в чувствата си. Атмосфера на резки и активни емоции ще се чувства като нехармонична, човек ще я приема като чужда и ще се стреми да излезе от нея.

Марс, който продължава да бъде в знака на Скорпиона до 24-ти Ноември, засилва допълнително енергията, силата на желанията и страстта. Това създава предпоставка към набелязаната цел да се върви неуморно, със силен напор и страст. В негатив може да се проявяват агресия, манипулации и конфликтност, но действията не са чрез директна конфронтация, а по-скоро потайно и скрито.

На 24-ти Ноември Марс преминава в знака Стрелец и това засилва нуждата от нови приключения, желанието да се научи нещо ново и проявяването на физическа и интелектуална независимост. Прилив на ентусиазъм, въодушевление и повишено чувство за собствено достойнство.

Нептун ще бъде стационарен в периода 23-ти Ноември до 19-ти Декември. Възможни са смущения със съня, попадане в неясни или лъжливи ситуации. Изисква се повишено внимание към употребата на лекарства, алкохол и всичко, което води до опияняващо състояние. По-силно това може да се усети от родените в последната декада Риби, Дева, Близнаци и Стрелец. В този период са удачни занимания във вода, плуване, водни спортове, както и медитация.

Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ОвенМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Овен
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВезниМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Везни
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ТелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Телец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СкорпионМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Скорпион
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - БлизнациМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Близнаци
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СтрелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Стрелец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РакМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Рак
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - КозирогМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Козирог
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ЛъвМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Лъв
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВодолейМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Водолей
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ДеваМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Дева
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РибиМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Риби

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

ИСТОРИЯ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ АРТЕФАКТИ В НАШАТА ИСТОРИЯ.

Астрологични услугиАстрологични услуги