АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ

Какво да очакваме през Октомври?

Божидар Ръсовски

10/1/2023

Астрологична прогноза Октомври 2023г.
Астрологична прогноза Октомври 2023г.

Астрологична прогноза - Октомври 2023г.

Общи тенденции през месец Октомври

Месец Октомври е предхождан от новолуние във Везни. Това се изразява в по-голяма избирателност в общуването, умение да се правят разумни компромиси, но и силно колебание, породено от възможността да се видят и двете страни на медала, което поражда нерешителност.

За много хора ще присъства по-силна неувереност в себе си и поради това, по-голяма готовност да се приема чуждо мнение. Възможността да се виждат слабите страни на дадена ситуация могат да доведат до пропускане на много добри възможности, поради липса на вяра в успеха на дадено начинание. Проява на консервативност, спазване на традициите и обръщане на много внимание на формалната страна на нещата. Момент за оценяване на постиженията на техниката и удобствата, които тя осигурява.

Акцентът през месеца е върху развиването на обективност, поглед върху цялостната картина. Както и сферите свързани със социалните контакти, приятелите, групи, клубове и организации, новите технологии, бъдещи проекти, желанията и мечтите. Желанията ни е необходимо да бъдат насочени в работа в името на общочовешки каузи, във вземане на решения от полза за всички, създаване на приятелства и споделяне на нетрадиционни идеи. Месецът е подходящ за активно участие в живота на обществото, обвързване с другите като индивиди, независимо от техните конкретни роли в обществото (лекар, адвокат, градинар и пр.), осъзнаване на равнопоставеността и уникалността на останалите хора.

Меркурий влиза във Везни от 05-ти Октомври. Това дава по-голяма субективност. Човек ще вижда добре нещата до момента, в който не се включат емоциите. Всичко, което му харесва ще се оценява положително. Не са изключени и колебания, както и по-голяма избирателност при вземането на решения.

На 22-ри Октомври Меркурий навлиза в Скорпион, е отличен период за изследователска, аналитична работа. Сега може да постигнете голям резултат в желаната от вас сфера, ако задълбочите повърхностните знания, като упорито, педантично и в детайли започнете да проучвате материята, която ви интересува директно от извора.

До 09-ти Октомври Венера ще се движи в Лъв. Всякакъв вид пренебрежение по-лесно ще се възприема като обида. Желанието да ни се обръща внимание, да бъдем хвалени и почитани, ще бъде по-силно. Човек може да бъде по-ярък, изразителен и обаятелен без да се притеснява да изрази чувствата си, дори понякога да го прави в повече от необходимото. Ще се обръща голямо внимание човек да не се изложи някъде или да не покаже някоя своя лоша страна.

От 09-ти Октомври Венера ще се движи в Дева до края на месеца. Умът предхожда чувствата в този период. Влизането в контакт, започването на различни връзки и влюбванията могат да се случват лесно. Но това не означава, че чувствата и емоциите участват напълно при възникване на нова връзка или че ще бъдат дълготрайни.

До 12-ти Октомври Марс продължава да се движи във Везни, знака на взаимоотношенията и сътрудничеството, което ще създава известно динамично напрежение. Това разположение също поражда несигурност в желанията и целите, които човек си поставя. Присъства по-голям интерес към междуличностните отношения, сътрудничеството, компаниите и общуването.

След преминаването си в знака Скорпион на 12-ти Октомври, Марс засилва допълнително енергията, силата на желанията и страстта. Това създава предпоставка към набелязаната цел да се върви неуморно, със силен напор и страст. В негатив може да се проявяват агресия, манипулации и конфликтност, но действията не са чрез директна конфронтация, а по-скоро потайно и скрито.

В своята стационарна фаза ще се намира Сатурн от 27-ти Октомври до 11-ти Ноември. Това поражда сблъсък с ограничаващи условия на живот, режими, трудни ситуации и пр. Човек се чувства ограничен вътрешно. Той трудно изменя гледната си точка, скептичен е. Поражда се консервативност, твърдост и устойчивост.

Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ОвенМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Овен
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВезниМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Везни
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ТелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Телец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СкорпионМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Скорпион
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - БлизнациМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Близнаци
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СтрелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Стрелец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РакМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Рак
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - КозирогМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Козирог
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ЛъвМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Лъв
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВодолейМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Водолей
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ДеваМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Дева
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РибиМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Риби

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

ИСТОРИЯ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ АРТЕФАКТИ В НАШАТА ИСТОРИЯ.

Астрологични услугиАстрологични услуги