АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Какво да очакваме през Септември?

Божидар Ръсовски

9/1/2023

Астрологична прогноза Септември 2023г.
Астрологична прогноза Септември 2023г.

Астрологична прогноза - Септември 2023г.

Общи тенденции през месец Септември

Стремеж към лидерство, благородство, щедрост, блясък и разкош ще са част от проявленията според новолунието в Лъв, предхождащо месец Септември.

Обръщане на повече внимание както към положението си, така и към външния си вид. Демонстрация на яркост в поведението, но с голямо спокойствие и артистичност.

Изразяване на чувствата посредством демонстративни жестове и прояви. Възможност да покажете себе си откъм най-добрата си страна, ако заемате ръководен пост или длъжност. Това може да повдигне вашето самочувствие и да се превърне в стимул за проява на творческите ви способности. По-трудно ще се съобразявате с обстановката около вас, вашето поведение ще зависи от вътрешната ви нагласа.

Септември дава период подходящ да намалите до минимум тревожността, обсебващото безпокойство и прекалената склонност към анализи. Не преувеличавайте важността на детайлите и намалете стремежите си към търсене на грешките, критичността и обвиняването на другите. Желанието ви да бъдете идеални, обсебващото безпокойство и крайните реакции биха ви донесли много повече негативи.

Приветствайте промяната и имайте силна вяра в положителния изход на всяка ситуация. Съсредоточете се върху духовната пътека, не осъждайте другите и освобождавайте съзнанието си чрез медитация и размишления върху себе си. Признавайте връзката с Вселената и бъдете по-състрадателни.

Меркурий преминава в директно движение от 15-ти Септември, но е препоръчително да изчакате поне до 17-ти преди предприемете действия свързани с подписване на важни документи, закупуване на всякаква техника, започване на нови взаимоотношения или смяна на работа.

Венера също преминава в директно движение от от 04-ти Септември, но отново е препоръчително да изчакате поне до 06-ти преди спокойно може да правите всякакви разкрасяващи процедури (боядисване на косата, подстригване и пр.), козметични операции, да закупувате дрехи, предмети на изкуството или всякакви декорации. Ако сте имали изпитания в любовна връзка или партньорство, през изминалия месец и половина, сега най-добре бихте могли да си направите изводи за случилото се, да направите равносметка и да вземете по-важни решения, ако това се налага.

През Септември Марс ще се движи във Везни, знака на взаимоотношенията и сътрудничеството, което ще създава известно динамично напрежение. Това разположение също поражда несигурност в желанията и целите, които човек си поставя. Присъства по-голям интерес към междуличностните отношения, сътрудничеството, компаниите и общуването.

Уран продължава да бъде в своята стационарна фаза до 9-ти Септември. Това може да бъде предпоставка за попадане в неочаквани и спонтанни ситуации. Безкомпромисност, независимост, непризнаване на авторитети и твърди ограничения. Възможни аварии и проблеми с техника и електроуреди.

В периода 30-ти Август – 10-ти Септември, Юпитер ще бъде в своята статична фаза. Това ще се прояви като липса на възможност или желание да се предприеме действие, статичност, застинали ценности и възгледи, проблеми в социалната адаптация. Може и да има голямо желание за социален успех, но ще липсва пластичност в общественото пространство. Възможна е ситуация, когато потенциалът на дадено начинание е изчерпан, а човек продължава да се движи към недостижимата цел.

От 26-ти Септември до 25-ти Октомври Плутон навлиза в своята стационарна фаза от ретроградно към директно движение. Тук ситуациите са свързани с проява на силна воля и емоции. Мощ и сила, власт, възраждане, колективна воля, трансформация, смърт на старата форма и раждане на новата. При засягане на важни точки в личния хороскоп, това създава впечатление в човека, че действа висша, непреодолима сила.

Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ОвенМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Овен
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВезниМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Везни
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ТелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Телец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СкорпионМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Скорпион
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - БлизнациМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Близнаци
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СтрелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Стрелец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РакМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Рак
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - КозирогМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Козирог
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ЛъвМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Лъв
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВодолейМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Водолей
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ДеваМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Дева
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РибиМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Риби

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ В ДЕВА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ - 23 АВГУСТ - 15 СЕПТЕМВРИ 2023 Г.

Астрологични услугиАстрологични услуги