АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ

Какво да очакваме през Януари?

Божидар Ръсовски

1/1/2024

Астрологична прогноза Декември 2024г.
Астрологична прогноза Декември 2024г.

Астрологична прогноза - Януари 2024г.

Общи тенденции през месец Януари

Поредното стъпало от развитието на колективното начало в човека, бележи новолунието на месеца. По-голямо значение се придава на формата и усещането, че светът функционира според определени правила. По-трудно се приема всичко, което е ирационално и не се опира на определен метод и логика. Стремежът към реда ще поражда силно желание всичко да се предвиди.

Избягват се спонтанните решения, както и промените и изненадите в този период. Голямата предпазливост ще прави хората отговорни, дребнави и педантични. Силната привързаност към миналото ще дава предпочитания да не се гледа толкова напред, колкото назад – в корените и началото на нещата. Високите цели, които си поставяте сега може да постигнете само благодарение на своето трудолюбие и усърдие.

В месец Януари голямо от голямо значение ще бъдат съдружията, умението да си сътрудничим, в името на една обща цел, партньорствата в личен план, явните врагове и противници, индивидуалността, темперамента и привлекателността ни за другите хора. Необходимо е през този месец да се научим да се свързваме, по правилен начин с другите, без да проявяваме егоизъм. Да изграждаме сътрудничество на базата на споделяне, дипломатичност, такт, осъзнаване на чуждите нужди и умението да се поставяме на мястото на другия, за да разбираме по-добре мотивите и подбудите за неговите действия. Да се стремим да проявяваме безразличие на това как околните гледат на нас. Всяка дейност, която е с поддържаща роля, е препоръчителна.

Меркурий преминава в директно движение от 02-ри Януари, но е препоръчително да изчакате поне до 04-ти преди предприемете действия свързани с подписване на важни документи, закупуване на всякаква техника, започване на нови взаимоотношения или смяна на работа.

До средата на месеца Меркурий ще се движи в знака Стрелец, което дава по-голяма избирателност по отношение на информацията. Всичко, което е свързано с поставена цел, се приема лесно и се натрупва като знания, докато останалото, извън интересите и целите на човек, се отхвърля. Фокусът ще бъде върху голямата цел и по-трудно ще се обръща внимание на детайлите.

А от 14-ти Януари Меркурий ще премине в Козирог. Това ще подсилва интереса към миналото, към фундаменталните знания и авторитети. По-лесно ще се доверявате на дадена информация, ако тя идва от авторитетен за вас източник. По-добре ще приемате информация от книги, от колкото в диалог.

Венера в Стрелец до 23-ти Януари ще придава по-строг и взискателен вкус, въпреки, че по отношение на вещи и облекло ориентацията ще бъде към това, което е модерно и престижно. Възможно е да се засилят интересите ви свързани с образование, далечни пътувания, философия и религия.

От 23-ти Януари Венера ще се намира в знак Козирог. Зад външната си сдържаност ще криете дълбок темперамент и емоционалност. Предпазливо се завързват запознанства и се влиза в по-сериозни отношения. По-трудно се разкриват чувствата ви и формалното и дори студено държание ще прикриват несигурността ви.

Марс ще се движи в знака Козирог през целия месец. Това дава възможност да се проявят повече търпение, сдържаност, упорство и физическа сила. Способност да се оказва помощ на околните, посредством действия и практични съвети. Възлагане и справяне с повече отговорности от обичайното и постигане на конкретни амбиции.

Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ОвенМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Овен
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВезниМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Везни
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ТелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Телец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СкорпионМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Скорпион
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - БлизнациМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Близнаци
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СтрелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Стрелец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РакМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Рак
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - КозирогМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Козирог
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ЛъвМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Лъв
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВодолейМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Водолей
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ДеваМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Дева
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РибиМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Риби

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
ПОДАРИ ХОРОСКОП

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.

Астрологични услугиАстрологични услуги
Подари хороскопПодари хороскоп