АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ

Какво да очакваме през Юли?

Божидар Ръсовски

6/30/2024

Астрологична прогноза Юли 2024г.
Астрологична прогноза Юли 2024г.

Астрологична прогноза - Юли 2024г.

Общи тенденции през месец Юли

Новолунието на 06-ти Юли, настъпва в зодиакалния знак Рак. Това предразполага към ленивост, комфорт, мечтателност, повече възприемчивост, отколкото демонстративност. Анализът ще отстъпи място на чувствата и интуицията, което ще се изразява в твърдо отстояване както на идеалите, така и на заблудите.

Възможна е честа смяна на настроенията, обидчивост, както и проблеми със съня. По-остро ще се реагира и на най-малката дисхармония и ще се влага старание тя да бъде преодоляна.

Не е необходимо винаги да се стараете да бъдете най-приятният човек на света, както и да се виждате през очите на другите. Не бъдете прекомерно обсебени от външната хармония, честността и справедливостта. Добре е през този месец да се откажете от безкористността и манталитета „каквото почукало – такова се обадило“. Осъзнавайте по-ясно собствената си същност, бъдете смели и независими. Проявявайте скромност в даването и се грижете повече за себе си. Вярвайте във вътрешните си импулси и развивайте конструктивен интерес към себе си.

През по-голямата част от месеца Меркурий ще се намира в Лъв. Човек по-трудно ще склонява да се занимава с няколко неща едновременно. Той ще предпочита да завърши една работа, а след това спокойно да премине към нещо друго, тъй като изцяло се потапя в това, което прави. Ако се е убедил в нещо, независимо на какви факти се базира това убеждение, трудно ще смени гледната си точка по тази тема.

Повече чувствителност и емоционалност може да се прояви до 11-ти Юли, когато Венера се придвижва в Рак. Обвързаните ще търсят сърдечност и внимание от партньора и ще реагират на всякаква промяна в настроенията на своята половинка.

След 11-ти Юли Венера ще се движи в Лъв. Всякакъв вид пренебрежение по-лесно ще се възприема като обида. Желанието да ни се обръща внимание, да бъдем хвалени и почитани, ще бъде по-силно. Човек може да бъде по-ярък, изразителен и обаятелен без да се притеснява да изрази чувствата си, дори понякога да го прави в повече от необходимото. Ще се обръща голямо внимание човек да не се изложи някъде или да не покаже някоя своя лоша страна.

Марс ще се намира в знак Телец до 20-ти Юли, което е предпоставка целите и желанията да се постигат с голямо постоянство. Този период дарява с решителност, трудолюбие и упоритост, особено, ако чувствате, че вършите нещо свое. Подходящ момент за проява на сръчност, буквално създаване на нещо, които може да изработите с ръцете си.

В Близнаци, Марс ще навлезе на 20-ти Юли, което изостря желанието за повече общуване и увеличава разностранните интереси на хората, което често пречи да съсредоточат усилията си върху едно нещо и да градят дългосрочни планове. Безкрайно любознателният начин на взаимодействие със света постоянно ще пребивава в търсене на взаимовръзки между идеи, хора и преживявания.

До 07-ти Юли в своята стационарна фаза продължава да се намира Сатурн. Това поражда сблъсък с ограничаващи условия на живот, режими, трудни ситуации и пр. Човек се чувства ограничен вътрешно. Той трудно изменя гледната си точка, скептичен е. Поражда се консервативност, твърдост и устойчивост.

Нептун също е стационарен до 15-ти Юли. Възможни са смущения със съня, попадане в неясни или лъжливи ситуации. Изисква се повишено внимание към употребата на лекарства, алкохол и всичко, което води до опияняващо състояние. По-силно това може да се усети от родените в последната декада Риби, Дева, Близнаци и Стрелец. В този период са удачни занимания във вода, плуване, водни спортове, както и медитация.

Месечен хороскоп - ОвенМесечен хороскоп - Овен
Месечен хороскоп- ВезниМесечен хороскоп- Везни
Месечен хороскоп - ТелецМесечен хороскоп - Телец
Месечен хороскоп - СкорпионМесечен хороскоп - Скорпион
Месечен хороскоп - БлизнациМесечен хороскоп - Близнаци
Месечен хороскоп - СтрелецМесечен хороскоп - Стрелец
Месечен хороскоп - РакМесечен хороскоп - Рак
Месечен хороскоп - КозирогМесечен хороскоп - Козирог
Месечен хороскоп - ЛъвМесечен хороскоп - Лъв
Месечен хороскоп - ВодолейМесечен хороскоп - Водолей
Месечен хороскоп - ДеваМесечен хороскоп - Дева
Месечен хороскоп - РибиМесечен хороскоп - Риби

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

ИСТОРИЯ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ АРТЕФАКТИ В НАШАТА ИСТОРИЯ

Астрологични услугиАстрологични услуги
Розетата от ПлискаРозетата от Плиска