АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ЮНИ

Какво да очакваме през Юни?

Божидар Ръсовски

6/5/2024

Астрологична прогноза Юни 2024г.
Астрологична прогноза Юни 2024г.

Астрологична прогноза - Юни 2024г.

Общи тенденции през месец Юни

На 06-ти Юни настъпва новолунието в Близнаци, което е предпоставка да погледнем на следващите дни и седмици като низ от възможности, които трябва да се използват. Всичко ново и неизвестно ще бъде безкрайно интересно и еднакво значимо.

По-лесно ще се усвоява нов материал и нови идеи и бързо ще могат да се прилагат получените знания. Достигането на близка цел, самото действие и практичността ще са основни мотиви през месеца. Любопитството и желанието за общуване ще бъдат по-силно от обичайното.

Юни е подходящ да се освободим от неподходящи и силни емоции, нетърпение и съпротивата ни при обединяване на личните ни желания с тези на другите хора. Избягвайте прекалената загриженост за делата на другите хора и привличането от критични ситуации. Намалете до минимум склонността си за осъждане на хората и не се опитвайте да разрушите цялото, само за да се премахне една негова част. Развивайте качества като търпение, лоялност, всеопрощение и упоритост и се стремете да осъществявате проектите си стъпка по стъпка. Осъзнавайте границите, личните ценности и чувството си за собствена стойност. Използвайте петте физически сетива за по-пълна наслада от живота и бъдете благодарни за всичко. Бъдете напълно честни в изразяването на собствените и чуждите нужди.

До 03-ти Юни Меркурий ще се движи в Телец. Това дава възможност за проява на практичност, трудолюбие, работа с конкретен материал. Човек е по-избирателен и предпазлив в контактите си, движи се в по-тясна среда. Но когато комуникира, добре усеща езика на събеседника и лесно намира конкретни и точни думи, които най-добре отговарят на възприятието на човека отсреща.

Меркурий влиза в Близнаци от 03-ти Юни, което силно влияе на общителността в положителен смисъл. Самият процес на общуването и беседването ще доставят огромно удоволствие. Там където има голямо любопитство и интерес, лесно ще се научава всичко ново. Бързо ще се реагира на новите идеи, новите знания веднага ще могат да се прилагат на практика.

От 17-ти Юни до края на месеца, Меркурий ще се движи в Рак, това разположение подсилва паметта, но прави възприятията прекалено субективни. Често може по един детайл да се изгради представа за нещо, която в последствие се оказва погрешна. Ако емоционално, някой е предразположен към някаква идея или мисъл, започва да се опитва да доказва, че тя е вярна.

До 17-ти Юни Венера ще се намира в Близнаци. Това предразполага към повече общуване и желание за знание. Възможно е възникването на много емоционални връзки, но както хората лесно се сближават, така може и лесно да се разделят в този период.

Повече чувствителност и емоционалност може да се прояви след 17-ти Юни, когато Венера се придвижва в Рак. Обвързаните ще търсят сърдечност и внимание от партньора и ще реагират на всякаква промяна в настроенията на своята половинка.

Марс се намира знака Овен до 09-ти Юни, на който е и управител. Позицията на тази планета тук ще дава всепоглъщащо желание да се действа бързо и да се получават мигновени резултати. Повече енергия и по-силна проява на самостоятелност, решителност, импулсивност и силна воля. Проява на лидерски качества и нежелание да се работи под нечие ръководство. Препоръчително е тази енергия да бъде вложена в спортни занимания или проекти свързани с работа, за да не се проявява конфликтно през месеца.

Марс ще навлезе в знак Телец на 09-ти Юни, което е предпоставка целите и желанията да се постигат с голямо постоянство. Този период дарява с решителност, трудолюбие и упоритост, особено, ако чувствате, че вършите нещо свое. Подходящ момент за проява на сръчност, буквално създаване на нещо, които може да изработите с ръцете си.

В своята стационарна фаза ще се намира Сатурн от 22-ти Юни до 07-ти Юли. Това поражда сблъсък с ограничаващи условия на живот, режими, трудни ситуации и пр. Човек се чувства ограничен вътрешно. Той трудно изменя гледната си точка, скептичен е. Поражда се консервативност, твърдост и устойчивост.

Нептун ще бъде стационарен в периода 18-ти Юни до 15-ти Юли. Възможни са смущения със съня, попадане в неясни или лъжливи ситуации. Изисква се повишено внимание към употребата на лекарства, алкохол и всичко, което води до опияняващо състояние. По-силно това може да се усети от родените в последната декада Риби, Дева, Близнаци и Стрелец. В този период са удачни занимания във вода, плуване, водни спортове, както и медитация.

Месечен хороскоп - ОвенМесечен хороскоп - Овен
Месечен хороскоп- ВезниМесечен хороскоп- Везни
Месечен хороскоп - ТелецМесечен хороскоп - Телец
Месечен хороскоп - СкорпионМесечен хороскоп - Скорпион
Месечен хороскоп - БлизнациМесечен хороскоп - Близнаци
Месечен хороскоп - СтрелецМесечен хороскоп - Стрелец
Месечен хороскоп - РакМесечен хороскоп - Рак
Месечен хороскоп - КозирогМесечен хороскоп - Козирог
Месечен хороскоп - ЛъвМесечен хороскоп - Лъв
Месечен хороскоп - ВодолейМесечен хороскоп - Водолей
Месечен хороскоп - ДеваМесечен хороскоп - Дева
Месечен хороскоп - РибиМесечен хороскоп - Риби

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

ИСТОРИЯ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ АРТЕФАКТИ В НАШАТА ИСТОРИЯ

Астрологични услугиАстрологични услуги
Розетата от ПлискаРозетата от Плиска