АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ

Какво да очакваме през Април?

Божидар Ръсовски

4/1/2024

Астрологична прогноза Април 2024г.
Астрологична прогноза Април 2024г.

Астрологична прогноза - Април 2024г.

Общи тенденции през месец Април

Раждането на новата луна на 08-ми Април е в зодиакалния знак Овен. Светът изглежда необичайно интересен и нов. Усвояването на околната реалност ще провокира към повече действие. Новолунието ще придава импулсивност, много повече свобода в поведението, може дори да прави хората нахални и напористи.

Кара ги да драматизират, да усилват преживяванията си, да демонстрират много повече, отколкото усещат отвътре. Те ще изразяват чувствата си директно и пламенно. Усещат, че трябва да разчитат на себе си, имат нужда от самостоятелност и уважение на тяхното право.

Избягвайте да вършите неща, само за да спечелите уважението или възхищението на другите. Да вършите онова, което е приемливо според обществото, а не да бъдете изцяло искрени в действията си. Потискайте поривите да поемате отговорност, без да разбирате добре ситуацията и необходимостта да контролирате всичко и всички. Не смятайте, че нещата трябва да бъдат трудни, за да бъдат важни. Не се чувствайте изцяло отговорни за всичко. Старайте се за забелязвате и признавате чувствата си, окуражавайте и подкрепяйте другите. Приемайте слабостите и променливите настроения на другите, без да ги осъждате. Разкривайте честно чувствата си и причините за вашата несигурност. Проявявайте повече съчувствие и смирение и изграждайте собствените си основи и сигурност.

В периода 02-ри до 25-ти Април на 2024г. Меркурий ще бъде ретрограден в Овен. Периодът не е подходящ за започване на нови проекти или взаимоотношения, купуване на кола, както и всякаква техника като мобилни телефони, компютри, телевизори и пр. Също така подписване на договори или важни документи, смяна на работа или започване на нова.

До 05-ти Април Венера ще се намира в зодиакалния знак Риби. Нужда от дълбок сърдечен контакт и пълното разтваряне в мислите и чувствата на партньора. В този период настъпва вътрешна борба между духовната и земната любов, присъстват идеалистични стремежи и склонност да се върви по пътя на най-малкото съпротивление.

От 05-ти Април, Венера влиза в знака Овен, което кара чувствата да възникват мигновено и дава по-голяма емоционалност и влюбчивост. Ще се проявяват себелюбието и чувството за собствено достойнство, което може да води до по-голяма обидчивост в определени ситуации. Чувствата ще се изразяват демонстративно в този период.

Марс ще се движи в Риби през целия месец. Интуитивно ще се усеща как да осъществим намеренията си, стига преди това да решим какво всъщност искаме да постигнем. Възможни са илюзорни представи за реализирането на целите ни. Емоционалната мотивация ще бъде решаваща за предприемане на дадено действие. Добър период за хора с творчески професии или занимания.

Плутон навлиза в своята стационарна фаза от директно към ретроградно движение в периода 18-ти Април до 17-ти Май. Тук ситуациитеса свързани с проява на силна воля и емоции. Мощ и сила, власт, възраждане, колективна воля, трансформация, смърт на старата форма и раждане на новата. При засягане на важни точки в личния хороскоп, това създава впечатление в човека, че действа висша, непреодолима сила.

Месечен хороскоп - ОвенМесечен хороскоп - Овен
Месечен хороскоп- ВезниМесечен хороскоп- Везни
Месечен хороскоп - ТелецМесечен хороскоп - Телец
Месечен хороскоп - СкорпионМесечен хороскоп - Скорпион
Месечен хороскоп - БлизнациМесечен хороскоп - Близнаци
Месечен хороскоп - СтрелецМесечен хороскоп - Стрелец
Месечен хороскоп - РакМесечен хороскоп - Рак
Месечен хороскоп - КозирогМесечен хороскоп - Козирог
Месечен хороскоп - ЛъвМесечен хороскоп - Лъв
Месечен хороскоп - ВодолейМесечен хороскоп - Водолей
Месечен хороскоп - ДеваМесечен хороскоп - Дева
Месечен хороскоп - РибиМесечен хороскоп - Риби

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Астрологични услугиАстрологични услуги
Мишел ГокленМишел Гоклен