АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ

Какво да очакваме през Август?

Божидар Ръсовски

7/31/2023

Астрологична прогноза Август 2023г.
Астрологична прогноза Август 2023г.

Астрологична прогноза - Август 2023г.

Общи тенденции през месец Август

Новолунието предхождащо месеца, настъпи в зодиакалния знак Рак. Това предразполага към ленивост, комфорт, мечтателност, повече възприемчивост, отколкото демонстративност.

Анализът ще отстъпи място на чувствата и интуицията, което ще се изразява в твърдо отстояване както на идеалите, така и на заблудите.

Възможна е честа смяна на настроенията, обидчивост, както и проблеми със съня.

По-остро ще се реагира и на най-малката дисхармония и ще се влага старание тя да бъде преодоляна.

Не е необходимо винаги да се стараете да бъдете най-приятният човек на света, както и да се виждате през очите на другите. Не бъдете прекомерно обсебени от външната хармония, честността и справедливостта. Добре е през този месец да се откажете от безкористността и манталитета „каквото почукало – такова се обадило“.

Осъзнавайте по-ясно собствената си същност, бъдете смели и независими. Проявявайте скромност в даването и се грижете повече за себе си. Вярвайте във вътрешните си импулси и развивайте конструктивен интерес към себе си.

Меркурий ще се намира в Дева през целия месец, на който знак е и управител. Това дава жив, подвижен, аналитичен ум, способен да сортира фактите. Меркурий в Дева обича да работи със схеми. След като чуе някаква информация, лекция, той прилежно си сортира материала по "рафтовете", като само в този случай смята, че го е разбрал.

В периода 23-ти Август до 15-ти Септември на 2023г. Меркурий ще бъде ретрограден. Периодът не е подходящ за започване на нови проекти или взаимоотношения, купуване на кола, както и всякаква техника като мобилни телефони, компютри, телевизори и пр. Също така подписване на договори или важни документи, смяна на работа или започване на нова.

Венера продължава да бъде ретроградна до 04-ти Септември. Не се препоръчват всякакви разкрасяващи процедури (боядисване на косата, подстригване и пр.), козметични операции, закупуване на дрехи, както и предмети на изкуството и всякакви декорации. Не е удачно започване на любовна връзка и сключване на брак. През периода на ретроградност съществуващите любовни връзки могат да бъдат подложени на изпитание.

Марс ще бъде в знака на Девата до 27-ми Август. Хората няма да се чувстват много уверени и устойчиви, но в своята работа ще бъдат добре организирани. Няма да икономисвате сили и време за усъвършенстване на това, което вършите. По-лесно ще вниквате във всички детайли и подробности. Онези, които имат по-високо ниво на дисциплина и прилежност могат да се отнасят много критично към онези, които не притежават подобни качества.

От 27-ми Август до края на месеца Марс ще се движи във Везни, знака на взаимоотношенията и сътрудничеството, което ще създава известно динамично напрежение. Това разположение също поражда несигурност в желанията и целите, които човек си поставя. Присъства по-голям интерес към междуличностните отношения, сътрудничеството, компаниите и общуването.

Уран ще бъде в своята стационарна фаза от 18-ти Август до 9-ти Септември. Това може да бъде предпоставка за попадане в неочаквани и спонтанни ситуации. Безкомпромисност, независимост, непризнаване на авторитети и твърди ограничения. Възможни аварии и проблеми с техника и електроуреди.

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Мишел ГокленМишел Гоклен
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ТелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Телец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - БлизнациМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Близнаци
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РакМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Рак
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ЛъвМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Лъв
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ДеваМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Дева
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВезниМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Везни
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СкорпионМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Скорпион
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СтрелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Стрелец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - КозирогМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Козирог
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВодолейМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Водолей
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РибиМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Риби
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ОвенМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Овен