АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Какво да очакваме през Февруари?

Божидар Ръсовски

2/1/2024

Астрологична прогноза Февруари 2024г.
Астрологична прогноза Февруари 2024г.

Астрологична прогноза - Февруари 2024г.

Общи тенденции през месец Февруари

Повече оптимизъм и желание за промени пред стабилност носи пълнолунието във Водолей, през месец Февруари. Възникват възможности да се работи в колектив и да се вижда уникалното във всеки човек, да се уважава всяка една личност. По-трудно ще бъде подчиняването на определена йерархия, тъй като импулсът ще идва повече отвътре, отколкото от самата структура.

Колективното решение ще бъде много по-важно от личното. По-голямо желание обстановката да се промени според разбиранията на човек. Интересите ще бъдат насочени към тайнственото и неизвестното. Бъдещето може да изглежда по-реално от настоящето. Възгледите и убежденията си ще отстоявате умело, логично и аргументирано. Бъдете по-общителни, дружелюбни и самоотвержени.

През Февруари качествата, благоприятни за проява са свързани съпричастност с другите, внасяне на ред в живота, създаване на режим, проява на състрадание, скромност, анализиране и категоризиране. Не се съмнявайте в себе си. Съсредоточете се върху живота тук и сега, старайте се да имате поведение, с което да бъдете в услуга на другите и поемайте рискове, преодолявайки страховете си. Старайте се да забелязвате и оценявате подробностите във всичко, което правите. По този начин ще придобивате по-голяма самоувереност чрез опита, който трупате. Не търсете окуражаване от външна среда, а се старайте да погледнете вътре в себе си, където ще откриете какво поведение трябва да си изградите, за да се изпълните с положителна енергия и да се сдобиете с цел.

Меркурий ще се движи в Козирог до 05-ти Февруари. Това ще подсилва интереса към миналото, към фундаменталните знания и авторитети. По-лесно ще се доверявате на дадена информация, ако тя идва от авторитетен за вас източник. По-добре ще приемате информация от книги, от колкото в диалог.

Във Водолей Меркурий ще се навлезне от 05-ти Февруари и ще се засили желанието за общуване с приятели, в колектив. Използвайте вашия нестандартен подход, рационалност и изобретателност и ще можете успешно да започнете нови проекти или да подновите започнати в сфери, свързани с електроника, програмиране, астрономия, астрология или друга интелектуална работа.

А от 23-ти Февруари до края на месеца Меркурий ще се движи в Риби. Това дава обаятелност, добра памет и контактност, но дългото общуване може да действа изморително. Когато изразява себе си, човек често е субективен. Интуицията ще допълва възможността, основавайки се на една или две идеи, на няколко факта или върху собствен опит, да се правят глобални изводи.До 16-ти Февруари Венера ще се намира в знак Козирог. Зад външната си сдържаност ще криете дълбок темперамент и емоционалност. Предпазливо се завързват запознанства и се влиза в по-сериозни отношения. По-трудно се разкриват чувствата ви и формалното и дори студено държание ще прикриват несигурността ви.

Венера ще се намира във Водолей от 16-ти Февруари до края на месеца. Там тя е ярка, жива, емоционална, импулсивна, ексцентрична, екстравагантна и оригинална, когато изразява чувствата си. Често може да ни поставя в неочаквани и непредвидени ситуации. Възможно е рязко да променим отношението към нещо или към някого. Ще изпитваме потребност от неща, които са възвишени, неочаквани и нестандартни.

Марс ще се движи в знака Козирог до 13-ти Февруари. Това дава възможност да се проявят повече търпение, сдържаност, упорство и физическа сила. Способност да се оказва помощ на околните, посредством действия и практични съвети. Възлагане и справяне с повече отговорности от обичайното и постигане на конкретни амбиции.

След 13-ти Февруари Марс ще се движи във Водолей до края на месеца. Когато планетата на индивидуалното самоутвърждаване и лична независимост се намира в знака на безкомпромисната свобода и бунтарство, тази комбинация може да доведе до особено непредсказуеми проявления. Това може да води до градивни резултати, творчески способности, оригинално мислене, но понякога и до граничещо с ексцентризма желание да се противоречи на всички норми. В най- добрите си прояви хората ще демонстрират страст към знанията и се придържат към обективния, научния, експерименталния подход в различните дисциплини.

Месечен хороскоп - ОвенМесечен хороскоп - Овен
Месечен хороскоп- ВезниМесечен хороскоп- Везни
Месечен хороскоп - ТелецМесечен хороскоп - Телец
Месечен хороскоп - СкорпионМесечен хороскоп - Скорпион
Месечен хороскоп - БлизнациМесечен хороскоп - Близнаци
Месечен хороскоп - СтрелецМесечен хороскоп - Стрелец
Месечен хороскоп - РакМесечен хороскоп - Рак
Месечен хороскоп - КозирогМесечен хороскоп - Козирог
Месечен хороскоп - ЛъвМесечен хороскоп - Лъв
Месечен хороскоп - ВодолейМесечен хороскоп - Водолей
Месечен хороскоп - ДеваМесечен хороскоп - Дева
Месечен хороскоп - РибиМесечен хороскоп - Риби

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Астрологични услугиАстрологични услуги
Мишел ГокленМишел Гоклен