АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ МАРТ

Какво да очакваме през Март?

Божидар Ръсовски

2/28/2024

Астрологична прогноза Март 2024г.
Астрологична прогноза Март 2024г.

Астрологична прогноза - Март 2024г.

Общи тенденции през месец Март

Новолунието в Риби, което ще влияе силно на месеца, може да се проявява по двойнствен начин. От една страна ще присъства желанието да се жертваме на другите, а понякога ще липсва яснота защо постъпваме по определен начин. Вътрешният свят, често може да изглежда по-реален от външния. Доверявайте се повече на интуицията, която сега ви показва правилната посока към успеха.

Периода е добър за хора, които имат творчески занимания и слабост към изкуствата. При някои е възможна по-висока чувствителност и честа смяна на настроението, което ще се влияе от средата, в която попадате. Бъдете внимателни с обещанията, които давате, защото е много вероятно да не ги изпълните след това, тъй като може да се окаже, че нямате нито време, нито сили за това.

Не очаквайте някой друг да ви подтикне към действие. Развивайте своята индивидуалност и следвайте повелите на сърцето си, вместо да се опитвате да бъдете като другите за да ви харесат. Не се стремете да избягвате емоциите, които изпитвате и не бъдете равнодушни. Не се стремете да избягвате споровете. Не се отдавайте на прекалена мечтателност и не пренебрегвайте онова, което наистина се случва. Не е необходимо да се сдобиете с още и още информация, преди да предприемете действия. Бъдете самоуверени вярвайте, че можете да постигнете всичко и не се страхувайте да поемете риск. Развивайте повече волята и желанието да бъдете в центъра на вниманието. Приемайте живота като игра, изпитвайте радост от него, забавлявайте се.

До 10-ти Март Меркурий ще се движи в Риби. Това дава обаятелност, добра памет и контактност, но дългото общуване може да действа изморително. Когато изразява себе си, човек често е субективен. Интуицията ще допълва възможността, основавайки се на една или две идеи, на няколко факта или върху собствен опит, да се правят глобални изводи.

На 10-ти Март Меркурий ще премине в Овен. Това изостря изследователските интереси, способността за концентриране върху един предмет, часове наред да се стои над книга или някакво занятие. Възможността да се изследва даден материал целенасочено, спомага да се постигнат много високи резултати. Необходими са силни аргументи, за да отстъпи човек от своите убеждения.

Венера ще се намира във Водолей до 11-ти Март. Там тя е ярка, жива, емоционална, импулсивна, ексцентрична, екстравагантна и оригинална, когато изразява чувствата си. Често може да ни поставя в неочаквани и непредвидени ситуации. Възможно е рязко да променим отношението към нещо или към някого. Ще изпитваме потребност от неща, които са възвишени, неочаквани и нестандартни.

По-голяма привързаност и влюбчивост са възможни от 11-ти Март, когато Венера ще се намира в зодиакалния знак Риби. Нужда от дълбок сърдечен контакт и пълното разтваряне в мислите и чувствата на партньора. В този период настъпва вътрешна борба между духовната и земната любов, присъстват идеалистични стремежи и склонност да се върви по пътя на най-малкото съпротивление.

Марс ще се движи във Водолей до 23-ти Март. Когато планетата на индивидуалното самоутвърждаване и лична независимост се намира в знака на безкомпромисната свобода и бунтарство, тази комбинация може да доведе до особено непредсказуеми проявления. Това може да води до градивни резултати, творчески способности, оригинално мислене, но понякога и до граничещо с ексцентризма желание да се противоречи на всички норми. В най- добрите си прояви хората ще демонстрират страст към знанията и се придържат към обективния, научния, експерименталния подход в различните дисциплини.

Марс ще се движи в Риби от 23-ти Март. Интуитивно ще се усеща как да осъществим намеренията си, стига преди това да решим какво всъщност искаме да постигнем. Възможни са илюзорни представи за реализирането на целите ни. Емоционалната мотивация ще бъде решаваща за предприемане на дадено действие. Добър период за хора с творчески професии или занимания.

Месечен хороскоп - ОвенМесечен хороскоп - Овен
Месечен хороскоп- ВезниМесечен хороскоп- Везни
Месечен хороскоп - ТелецМесечен хороскоп - Телец
Месечен хороскоп - СкорпионМесечен хороскоп - Скорпион
Месечен хороскоп - БлизнациМесечен хороскоп - Близнаци
Месечен хороскоп - СтрелецМесечен хороскоп - Стрелец
Месечен хороскоп - РакМесечен хороскоп - Рак
Месечен хороскоп - КозирогМесечен хороскоп - Козирог
Месечен хороскоп - ЛъвМесечен хороскоп - Лъв
Месечен хороскоп - ВодолейМесечен хороскоп - Водолей
Месечен хороскоп - ДеваМесечен хороскоп - Дева
Месечен хороскоп - РибиМесечен хороскоп - Риби

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Астрологични услугиАстрологични услуги
Мишел ГокленМишел Гоклен