АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ

Какво да очакваме през Юли?

Божидар Ръсовски

7/2/2023

Астрологична прогноза Юли 2023г.
Астрологична прогноза Юли 2023г.

Астрологична прогноза - Юли 2023г.

Общи тенденции през месец Юли

В края на миналия месец настъпи новолунието в Близнаци, което е предпоставка да погледнем на следващите дни и седмици като низ от възможности, които трябва да се използват.

Всичко ново и неизвестно ще бъде безкрайно интересно и еднакво значимо. По-лесно ще се усвоява нов материал и нови идеи и бързо ще могат да се прилагат получените знания.

Достигането на близка цел, самото действие и практичността ще са основни мотиви през месеца.

Любопитството и желанието за общуване ще бъдат по-силно от обичайното.

Юли е подходящ да се освободим от неподходящи и силни емоции, нетърпение и съпротивата ни при обединяване на личните ни желания с тези на другите хора. Избягвайте прекалената загриженост за делата на другите хора и привличането от критични ситуации. Намалете до минимум склонността си за осъждане на хората и не се опитвайте да разрушите цялото, само за да се премахне една негова част. Развивайте качества като търпение, лоялност, всеопрощение и упоритост и се стремете да осъществявате проектите си стъпка по стъпка. Осъзнавайте границите, личните ценности и чувството си за собствена стойност. Използвайте петте физически сетива за по-пълна наслада от живота и бъдете благодарни за всичко. Бъдете напълно честни в изразяването на собствените и чуждите нужди.

До 11-ти Юли Меркурий ще се движи в Рак, това разположение подсилва паметта, но прави възприятията прекалено субективни. Често може по един детайл да се изгради представа за нещо, която в последствие се оказва погрешна. Ако емоционално, някой е предразположен към някаква идея или мисъл, започва да се опитва да доказва, че тя е вярна.

От 11-ти Юли Меркурий ще премине в Лъв. Човек по-трудно ще склонява да се занимава с няколко неща едновременно. Той ще предпочита да завърши една работа, а след това спокойно да премине към нещо друго, тъй като изцяло се потапя в това, което прави. Ако се е убедил в нещо, независимо на какви факти се базира това убеждение, трудно ще смени гледната си точка по тази тема.

През целия месец Венера ще се движи в Лъв. Всякакъв вид пренебрежение по-лесно ще се възприема като обида. Желанието да ни се обръща внимание, да бъдем хвалени и почитани, ще бъде по-силно. Човек може да бъде по-ярък, изразителен и обаятелен без да се притеснява да изрази чувствата си, дори понякога да го прави в повече от необходимото. Ще се обръща голямо внимание човек да не се изложи някъде или да не покаже някоя своя лоша страна.

Венера ще бъде ретроградна в периода 23-ти Юли – 04-ти Септември. Не се препоръчват всякакви разкрасяващи процедури (боядисване на косата, подстригване и пр.), козметични операции, закупуване на дрехи, както и предмети на изкуството и всякакви декорации. Не е удачно започване на любовна връзка и сключване на брак. През периода на ретроградност съществуващите любовни връзки могат да бъдат подложени на изпитание.

До 10-ти Юли Марс ще се намира в Лъв. Този Марс има таланта и способността да зарежда околните с ентусиазъм и енергия. В положителните си прояви това разположение придава великодушие и готовност на човек да се притече на помощ. Но понякога човек може да изисква към себе си безрезервно внимание, желание да бъде в центъра на събитията и да подчинява другите на волята си.

От 10-ти Юли до края на месеца Марс ще бъде в знака на Девата. Хората няма да се чувстват много уверени и устойчиви, но в своята работа ще бъдат добре организирани. Няма да икономисвате сили и време за усъвършенстване на това, което вършите. По-лесно ще вниквате във всички детайли и подробности. Онези, които имат по-високо ниво на дисциплина и прилежност могат да се отнасят много критично към онези, които не притежават подобни качества.

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Мишел ГокленМишел Гоклен
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ТелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Телец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - БлизнациМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Близнаци
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РакМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Рак
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ЛъвМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Лъв
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ДеваМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Дева
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВезниМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Везни
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СкорпионМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Скорпион
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СтрелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Стрелец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - КозирогМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Козирог
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВодолейМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Водолей
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РибиМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Риби
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ОвенМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Овен