АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ЮНИ

Какво да очакваме през Юни?

Божидар Ръсовски

5/28/2023

Астрологична прогноза Юни 2023г.
Астрологична прогноза Юни 2023г.

Астрологична прогноза - Юни 2023г.

Общи тенденции през месец Юни

Новолунието в Телец ще придава обаяние, дипломатичност, жизнелюбие и доброжелателност в общуването. Ще се проявяват повече мекота и грижовност. Хората ще търсят комфорт и удобството под всякаква форма.

Ще има по-силно притегляне към скъпите и красиви вещи, към удоволствията и приятните страни на живота. Съединението на Уран с новолунието увеличава напрежението и ще повиши свободолюбието, самостоятелността и независимостта. Възможни са внезапни и неочаквани събития.

През този месец се стремете да се освободите от предразсъдъците към настоящите ситуации на основата на минал опит.

Избягвайте необходимостта да бъдете винаги прави, не бъдете самодоволни или надменни. Безгрижната спонтанност и поемането по краткия път няма да ви донесат добри резултати, както и приемането, че другите знаят „къде се намират“. Развивайте здравословно любопитство, задавайте въпроси, за да разберете какво мислят другите, вместо да мислите, че знаете какво казват без да се вслушвате в думите им. Бъдете отворени към нови идеи и преживявания и търсете фактологична информация преди вземане на решение. Използвайте повече логика и такт и се опитвайте да имате поглед върху двете страни на всяка ситуация.

До 11-ти Юни Меркурий ще се движи в Телец. Това дава възможност за проява на практичност, трудолюбие, работа с конкретен материал. Човек е по-избирателен и предпазлив в контактите си, движи се в по-тясна среда. Но когато комуникира, добре усеща езика на събеседника и лесно намира конкретни и точни думи, които най-добре отговарят на възприятието на човека отсреща.

Меркурий влиза в Близнаци от 12-ти Юни, което силно влияе на общителността в положителен смисъл. Самият процес на общуването и беседването ще доставят огромно удоволствие. Там където има голямо любопитство и интерес, лесно ще се научава всичко ново. Бързо ще се реагира на новите идеи, новите знания веднага ще могат да се прилагат на практика.

От 06-ти Юни Венера ще се движи в Лъв. Всякакъв вид пренебрежение по-лесно ще се възприема като обида. Желанието да ни се обръща внимание, да бъдем хвалени и почитани, ще бъде по-силно. Човек може да бъде по-ярък, изразителен и обаятелен без да се притеснява да изрази чувствата си, дори понякога да го прави в повече от необходимото. Ще се обръща голямо внимание човек да не се изложи някъде или да не покаже някоя своя лоша страна.

През целия месец Марс ще се намира в Лъв. Този Марс има таланта и способността да зарежда околните с ентусиазъм и енергия. В положителните си прояви това разположение придава великодушие и готовност на човек да се притече на помощ. Но понякога човек може да изисква към себе си безрезервно внимание, желание да бъде в центъра на събитията и да подчинява другите на волята си.

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Мишел ГокленМишел Гоклен
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ТелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Телец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - БлизнациМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Близнаци
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РакМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Рак
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ЛъвМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Лъв
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ДеваМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Дева
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВезниМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Везни
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СкорпионМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Скорпион
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - СтрелецМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Стрелец
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - КозирогМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Козирог
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ВодолейМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Водолей
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - РибиМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Риби
Месечен хороскоп Февруари 2023г. - ОвенМесечен хороскоп Февруари 2023г. - Овен